Nyt ku vauhtii päästii nii jatketaa ny sitte, saatana. Mikä helvetti siinä on, että suomalaiset on YLEISESTI OTTAEN niin pässejä? Ei voi ymmärtää erilaisuuden hienoutta, kaikkien pitäis olla samanlaisia, haluta samoja asioita ja tehdä kaikki samalla tavalla. Vittu kui olis kuivaa ja tylsää. Musta on helvetin hienoa, että edes jotkut uskaltaa olla sitä mitä haluavat. On homoja, lesboja, transuja, tummaihoisia, maahanmuuttajia, ties mitä. Miks hemmetis niitä pitää lähtee sortaan?

HALOO! Ihmisiä me ollaan kaikki silti, ei oo mitään eri rotuja. On yks rotu, ihmisrotu. Siitä ei pääse yli eikä ympäri joten haistakaas kukkasta ja kattokaaha peiliin. Mitäs sitte jos esimerkiks heterous kiellettäis laissa? (...silkka mahdottomuus, mutta HIENO esimerkki!) Kyllä vetäis suomipojatki hiljaseks ku tällästä uudistusta tulis.

Mut mikä siinä voi olla niin vaikeeta hyväksyä ihmisiä sellaisina ku ne on? Mä en vaan pysty käsittämään. Kaikki on kuitenki samanarvosia, oli sitte homo, lääkäri, palomies, vasenkätinen tai mitä vittua tahansa. Koittakaa ny saada niihi mustavalkosiin maailmoihinne vähä väriäki välillä. Ei pitäs aina elää stereotypioiden perusteella, voi välillä käyttää omaaki päätä. Eikä tartte halveksii sen takia, ku kaikki muutki. Olkaa ny joskus ees oman elämänne herroja älkääkä menkö aina sen helvetin massan mukana.