Joo, nää datisnörtitki mua vituttaa. Kyllä on paljo pieniä asioita mitkä maailmas kyrsii tällä hetkellä, huomasin sen itekki äsken.

Mutta perkele! Mitä hienoo on istua 247 koneella? Sitte ihmetellään ku on selkä kipee, pyörryttää ku niskat jumis ym. Hohhoi. Sosiaaliset suhteekki pysyy siinä, et jos jollain ei oo sähköpostia/messenkeriä/ei käytä irkkiä nii niihi ei sitte yksinkertasesti olla  yhteydes. Ainut ku käy ulkona on se, et hakee kaupasta vähä kolaa ja tonnikalaa nii jaksaa taas yhen päivän jumittaa.

Kaikenmaailman kuvagalleriat, irkit, wowit ja cs't. Mikä järki tuhlata puolet elämästä johonki tälläseen, mikä ei loppuunsa edes johda mihinkään? Paitsi huonoon ryhtiin, kavereiden katoamiseen ja plaah. Joillaki datailu jää siihe, että on VAAN ~10h koneella päiväs. Itellä menee se 8h töissä, mutta täällä nyt ei muuta oo ku tietokone. Enkä sitä mitenkää ala sillä perustella, voisinha mä vaikka kirjaa lukea tai jotai. No, enigeis, mä en kuitenkaa istu koneella töiden ulkopuolella oikeestaan ollenkaan. Joten se siitä datiksen maineesta sitte.

Mut miksei voi elämällään tehä oikeesti mitään muuta? Miks koko elämän pitää pyöriä sen hemmetin koneen ympärillä? Ja vielä ku on nää läppärit tullu ny oikee esille, niitähän ny on melkee jokasella. Se pitää ottaa joka paikkaan mukaan, elämä on pilalla jos joutuu olee peräti PÄIVÄN ilman konetta. MITÄ VITTUA, saanen kysyä? Miksei voi lähtee kavereiden kans ulos tms. Säälittää tälläset elämättömät.

Sitte on näitä, jotka ei voi lähtee ulos kavereitten kans rällää vaikka kärryillä kilpaa, ku on cs'ssä tai muussa vastaavas joku matsi mitä ei voi missaa. Tai wowi on nii hyväs kunnos. Unohtuukoha joltaki ny todellisuudentaju? Tääl eletään tasan kerran (..tai ihan miten tykkää uskoa) eikä elämää voi kelaa taaksepäi. Miettis ny välillä minkälaista tulevaisuutta itelleen rakentaa. Joillaki on opiskelut/työt/yms kärsiny näiden pelien takia, järkeä? Ei tosiaankaan.

Gaaaaaaah, ku vituttaaki. Enkä sitte muute varmaa väitä, että mulla olis monipuolinen, tapahtumatäytteinen elämä. Päinvastoin, mun elämä on vitun tylsää, samaa päivästä toiseen. Mutta on mulla sentään elämää koneen ulkopuolella. ULIULI.