Onko sen tavallisempaa aloitusta ku oma idoli. Tuskin, jaksan ainaki epäillä, että helpointahan siitä on lähteä alottamaan.

Mutta asiaan. Alkaa suunnattomalla syötöllä vituttamaan nämä pikkuteinit ja vähän vanhemmat ihmiset, huokaisevat helpotuksesta ja skoolaavat MJ'n kuolemalle. Vaikka ei kyseisen artistin musiikista olisikaan pitänyt, vois silti osottaa jotain kunnioitusta. Ei kukaan järjestä muutenkaa mitään bileitä jos jonkun läheinen kuolee. Siinähän sitten juhlittais, että jee, kuolihan se vihdoinkin! Säälittävää touhua mun mielestäni. Ja sitte tää kaikki skeida perustellaan sillä, että se oli pedofiili ja plääplää. Vittu jee, perehtykää asioihin ennen kui käytte sanomaan asioihin mitään. MJ'hän siis todettiin syyttömäksi. Ja Jacko eli omaa lapsuuttaan vasta, kun musiikkiura oli saatu täysin rullaamaan. MJ ei päässyt lapsuuteen käsiksi aikaisemmin, 5-vuotiaana aloitti musiikkiuran. Leikkimiset jäi sikseen, kun työt aloitettiin jo tuon ikäisenä. Helppohan täällä Suomessa on puhua, kun työt aloitetaan tyyliin vasta 26-vuotiaana. On aikaa olla lapsi ja tulla aikuiseksi. Helvetti. Ei mikään pedofiili, leikkiihän ne vaaritkin lapsien kanssa eikä niitä syytetä heti.

Musiikillisesti MJ oli erittäin lahjakas, tanssiliikkeet oli omaperäisiä ja jäi varmasti mieleen. MJ teki suuria muutoksia popin maailmassa, mutta mitäpä kukaan siitä välittämään. Kuka tahansa meistä sen olisi voinut tehdä, eikös näin ole? No perkele, MJ nyt vaan sattu tekemään sen, rispektiä jätkälle siitä.

Ja mitä vitun väliä sillä on, jos Jacko halus olla valkoinen ja teki sananmukaisesti kaikkensa sen eteen? Onhan Suomessakin miehiä jotka haluaa olla naisia ja päinvastoin. Siis iik, nostetaan niistä nyt yhtä suurta haloota! ..Vaikka niistä kyllä nostetaanki jo. Ihmisillä on kuitenkin oikeus olla sitä mitä haluavat, niin myös tällä herralla oli.