Joo, tässä ny on taas kuullu näitä "emmä voi saada mitää työtä ku oon alaikäne", "emmä jaksa tollasta paskahommaa tehä" jnejnejne. Mitä hittoa? Siis jokaselle löytyy kyllä jonkunlaista työtä ikään kattomatta, perkele. Mainosten jakamista etc. Mut ei sitte tietty löydy mitää, jos on nirsoperse eikä kelpuuta ku helpon työn mistä maksetaan paljo. Ja oon täs ny törmänny muutamaan tälläseenki, et on ollu suhteellisen helppo työ, eikä ees paljo tunteja viikos. Tienannu helvetin hyvin ym. Mutta sitte kuitenki jättäny menemättä duunii ja saanu potkut. Vitun hienoohei.

Mä teen ite yksinkertasta jobii, istun koneella 8h/päivä ja vastaan puhelimee. Tän helpommaks ei työ voi muuttua, mut helvetin tylsäähän tää on. Mut emmä silti lähe vinee, että ku on tylsää, irtisanon itteni yhyy. Emmä teinaa ees mitenkää hyvin täs, mutta saan sentää vähä massia. Ja ny ku on vielä nii huono työtarjonta ollu nii huhhuh, jos vielä alkaa valikoimaa mihinkä haluaa ja mihinkä ei. On se saatana kumma ku ei nuorille enää raha kelpaa.

Ja jos jotai mainoksiaki alakaa jakamaa. Ei oo yhtää paha, alkuu vähä lajittelet niitä himas ja lähet tukkii laatikoihin. Ei oo iso vaiva, massia tulee ja sit on hieno fiilis. Mut ei, ku ei voi sitäkää vähää lähtee tekeen. En tiiä onko musta tulos vanha ja kärttyne vai mikä on, mutta mä en vaan jaksa ymmärtää tätä maailmanmenoa enää.

Piis änd laav vai miten se ny menikää. Nostakaa housut ja hankkikaa työ. Ja menkää masseilla parturii.