Eipäskätään ku mitenkäs se menikään. Vitutuksesta on hienosti päästy yli, kiitos työkaverin suklaakekseille! Tuli het puolta paree mieli ku niitä veti puoli pakettia. Örb, tai sitte ei.

No muttasejasama saatana. Olis yhtä laivareissuaki tiaros ens tiistai ja keskiviikko, mutta milläs meet mällää Viron puolelle ku eletään periaatteel "tili tuli, tili meni". Että ku jurppasoo, mutta toisaalta iha jees, ettei tuu mentyä. Kuitenki vaa toisin eteläpohjalaasen luonteeni esiin ja ottaisin muutaman kupin liikaa. Siinähän olis sitä jotain. Kuulee käyneensä Viros, muttei muista ite mitään. Sitte ottaa vaa enempi päästä. Samase.

Autoaki tässä kattelin, kyllä ne vaa osaa kiskoa vanhoista romuista palijo! Meinaa tuolilta putoo, ku korista (PELKÄSTÄ korista) pyyetään 600e. Eikä oo ees mikään erikoinen, iha perus Mazda. Huhhuh. Pitääsköhä sitä sitte kuitenki kulkee veivillä. No en saatana jaksa.. Vaikka oli se yks Mazda ihan jees oloone, mutta eiköhän siinä jotain "yllättävää pikkuvikaa" tuu olemaan, ku paikanpäälle lähtis. Oli kait joku Nissaniki, tiiä tuota. Surkeita vehkeitähä ne on kaikki mitä kahtoo, mutta olis ny ees jonkullaine rämä.

Kohta se olis tääki työpäivä kätetty älykkäästi, tai vähemmän älykkäästi. Sais mennä kotii, siellä on kuulemma safkat valmiina. Söis vattansa täyteen ja lähtis vähä kattoo kylille meisinkiä. Vaikka tuskin siellä mitään tapahtuu, mutta ei millää jaksa kotosalla istuskella. Aurinkoki paistaa, perkele! Vois lenkilläki käväästä, mutta tuskimpa vaa jaksan. Laiskottaa siinä määrin lahjakkaan paljon.

Ja mä älysin äsken, miten turhaa tää teksti on. Ketä vittu kiinnostaa lukea, mitä toine on tehny/on tekemäs/meinaa tehdä. Eii ketään, oikein!